Nu există așa ceva. Un mit întreținut de o societate aridăși oprită în loc de câteva minți iluzorii. Doar dacă te cheama Tutankamon și ai avut parte încă de pe la 9 ani de băi de trandafir și, mai apoi, de un înveliș estetic.. din piele de altă natură decât cea umană. Deci, nu. Nu există așa ceva.

buze hialuronic png1.png

Buze, cearcăne și riduri. Chestiuni care țin de timp, iar timpul își pune amprenta necruțător. Se vede, zic. DAR, asta nu înseamnă că nu putem face ceva, nu putem prelungi naturalețea de odinioară. 
Variabila timp. Ca de obicei lucrurile trebuie făcute din timp. Nu obții performanță dacă începi gimnastica la 20 de ani. Așa nici nu vei obține un rezultat satisfacator dacă lași ridul să prindă profunzime. Nu prin metode ușoare, minim invazive.

Acidul Hialuronic

Îl întâlnesti în mod natural în corpul tău. Alături de terapia vampir reprezintă o metodă care folosește ingredientele corpului tău. De la tine. Fain! Compatibilitate excelentă, fără alergii.. Like a dream!

Lucrează excelent liniile fine până la cele medii.

Resorbția se face prin tranziție naturală, iar perioada de remanență pleacă de la 3 luni. În functie de calitatea "materialului" utilizat.

Ok. Trece în timp, dar asta nu poate fi decât benefic dacă ne gândim la buze de exemplu. Prin comparație, siliconul va ramâne în locul inserat forever atât timp cât nu decizi să-l scoti, chirurgical. Și sigur te plictisești, vine odată cu maturizarea și vei dori să treci pe natural.

Durere? Nu mai e cazul atât timp cât în cabinet vei avea parte de cea mai bună atenție posibilă la un astfel de detaliu. Pe lânga EMLA - crema anestezică topică - se poate folosi anestezia locală, specifică procedurilor stomatologice, adaptată la context. Tu alegi confortul.