Cu toţii ne dăm seama de faptul că un zâmbet sănătos şi luminos îmbunătățește aspectul nostru general și ne permite să zâmbim cu încredere. Datorită progreselor în cosmetica dentară modernă, putem îmbunătăți acum dinții noștri obţinând un zâmbet încrezător şi frumos.

 

 

 

Tehnica ne permite un tratament rapid, fără dureri, la prețuri accesibile și mai eficient ca oricând.

 

Tratamentele cosmetice dentare pot fi:

1. De modificare dimensiuni, formă sau aliniere dinți

2. Completarea spațiilor dintre dinți care pot crea disconfort

3. Îmbunătățirea mușcăturii

4. Albire dinți

5. Reparare dinți cariați, crăpați sau ciobiți/fracturați

6. Înlocuire dinți lipsă

7. Înlocuirea aparatelor dentare vechi, neatractive

 

Ultima tehnologie în materie de estetică dentară si varianta ideală pentru a obține zâmbetul mult visat, este reprezentată de lucrările dentare realizate din ZIRCONIU.

Coroanele din ceramică pe suport de zirconiu au avantajul de a imita translucența naturală a dintelui, astfel încât, în majoritatea cazurilor aproape că nu se observă diferența.

Coroanele din zirconiu și fațetele dentare reprezintă cel mai popular si apreciat tratament în materie de estetică dentară.

În momentul de față, implantul dentar reprezintă cea mai modernă tehnologie de înlocuire a dinților lipsă. Cu o dotare modernă, sterilizare perfectă, anestezice de ultimă generație și personal medical specializat cu o vastă experiență in domeniu, vă garantăm că nu veți avea dureri sau disconfort pe durata intervenției.