Da, știu.. În fiecare dimineață ne tragem aceleași priviri. Cumva știm că nu e tocmai în regulă, însă miraculoase sunt căile amăgirii. Toate până a doua zi. Tot de dimineață că e ceartă veche..

Poate că deja știi câte ceva sau poate e prima dată când conștientizezi nevoia. Oricum ar fi, ori facem ceva cu diminețile astea ori reașezăm lista cu priorități.

În sfârșit, despre fațete..

Fațetele dentare sunt în fapt o intervenție la nivelulul dinților într-o manieră minim invazivă. Îmbunătățesc aspectul dinților tăi producând efecte asupra culorii, dimensiunii sau formei. Pur și simplu redau fumusețea și vitalitatea dinților naturali.

Estetica este îmbunătățită dramatic, această procedură facând posibilă eliminarea petelor, acoperirea deformărilor și realinierea dinților la poziția ideală.

Materialele folosite în mod fregvent sunt cele din porțelan sau din compozit. Tehnologia face posibilă obținerea unor produse de excepție, grosimea fațetelor încadrându-se între 0.3 și 0.8 mm, ceea ce conferă un confort sporit, dar și un aspect în acord cu așteptările. Ședintele, de obicei, sunt lipsite chiar și de anestezie întrucât structura dintelui vital ramâne aproape intactă.

Simplu, minim invaziv si cu efecte UAU!

Estetica zâmbetului tău are nevoie de o informare corectă și completă. Estimarea financiară pentru opțiunea de tratament cosmetic în urma unui consult cu unul dintre specialiștii noștri te va convinge de beneficiile fațetelor dentare.

Ia o decizie informată cu privire la cele mai bune metode pentru a îmbunătăți estetica zâmbetului tau!