Mai bun decât ochiul, mai bun decât lupa. Microscopul ne oferă posibilitatea de a vedea toate detaliile cu mărire de până la 23X. De la ansamblu la detaliu în deplin control.

 lorelai micro png.png

 

 

În cabinetul nostru tratamentele endodontice și retratamentele au o rată de succes mult mai mare. Avem posibilitatea de a detecta canalele atipice, închise perforațiile, scoaterea din canal a acelor rupte, etc. cu o acuratețe microscopică.

 

Dacă procesul de dezintegrare a dinților ajunge atât de departe încât nervul este atins, tratamentul endodontic este singura modalitate de a ajuta la salvarea dintelui deteriorat. Acest lucru implică eliminarea nervului deteriorat și obturarea ulterioară a canalelor radiculare. Inspecția vizuală joacă un rol decisiv pentru un tratament corect, iar tehnica tratamentului sub microscop face diferența cu un plus valoare pe care tratamentul tradițional nu îl poate oferi.

 

 

 

Microscopul ne permite sa prezentăm în timp real problema dentară și chiar să înregistăm tot actul medical, să-l arhivăm pentru a ține un istoric complet a evoluției dentare.

 

Acum orice tratament endodontic se realizează cu ajutorul microscopului putându-se observa chiar microfisuri - ceea ce dă un avantaj real pacientului - sau fracturi invizibile chiar și unui ochi bine antrenat. Permite salvarea dinților care altfel ar trebui extrași și facilitează diagnosticarea exactă; pot fi detectate eventuale leziuni ce nu pot fi observate fără mijloace de mărire optică.

 

 

 

De asemenea, prin utilizarea microscopului se poate înlătura un strat considerabil mai mic din structura dentară, minim invaziv și de o eficiență superioară oricărui alt instrument, reducând spre eliminare retratarea zonei afectate, deci un plus de confort pentru pacient.

 

Rezultate spectaculoase, confort superior!